nedjelja, 28. listopada 2018.

https://emedjimurje.rtl.hr/vijesti/drustvo/3270225/natasa-dolovic-iz-cakovca-dobra-vila-djece-s-teskocama-u-razvoju/





"Nataša Dolović iz Čakovca: Dobra vila djece s teškoćama u razvoju "
Nataša je učiteljica, edukatorica i rehabilitatorica, a znanje je stjecala diljem svijeta. Posao koji rade pomaže stotinama djece diljem Hrvatske
Nataša Dolović dobro je poznato lice svima koji rade s djecom s teškoćama u razvoju, napose autizmom, ili su pak roditelji jednog od njih. Ova predana učiteljica, edukatorica i rehabilitatorica vlasnica je Angerona edukacijsko-rehabilitacijske prakse, a svoje je znanje stjecala na edukacijama diljem svijeta. S već nekoliko diploma u ruci, još ne namjerava stati, a posao koji radi pomaže stotinama djece diljem Hrvatske.
Kiara je sve promijenila
Po završetku srednjoškolskog obrazovanja Nataša je upisala Pedagošku akademiju i postala učiteljica razredne nastave. No kako nije mogla naći stalni posao u struci, neko je vrijeme radila kao učiteljica hrvatskog jezika i kao učiteljica razredne nastave po zamjenama.
Upravo je tada susrela učenicu koja će promijeniti daljnji tijek njezine karijere.
 –  Rečeno mi je neka se ne trudim previše oko nje jer ona radi po prilagođenom programu. Rečeno mi je neka joj dam dvojku, povremeno koji zadatak. No ja sam je počela sve više uključivati u nastavu i u lutkarsku grupu. Uživala je. I postala je prekretnica na mom putu – počinje Nataša svoju priču.Tada je počela volontirati u Caritasovom domu kao pratnja u vožnji djece s težim razvojnim poteškoćama, a dvije godine kasnije upisala je izvanredni studij rehabilitacije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. Tome je pridodala i Školu kibernetike i psihoterapije u organizaciji Medicinskog fakulteta te se još prije diplome zaposlila u Centru za odgoj i obrazovanje u Čakovcu. Slijedio je specijalistički studij rane intervencije, suradnja s Udrugom za sindrom Down Međimurske županije, suosnivanje Udruge za ranu intervenciju, ali i suradnja s jednim dječjim vrtićem.
Kao suradnica vrtića Nataša je upoznala djevojčicu kojoj nije bilo dozvoljeno pohađanje redovitog programa. Naime, djevojčica je imala naznake autizma, a Nataša je uprla sve svoje snage da joj pomogne.
- Kiara je bila prva djevojčica s autizmom u Međimurju koja je pisala i čitala, upisala redovnu osnovnu školu kod moje divne prijateljice Sanje iz studentskih dana na Akademiji. Naravno, roditeljima je to bio veliki izazov jer nitko s ovakvom vrstom razvojne poteškoće do tada nije bio upisan u redovnu školu. To je bio moj najveći uspjeh, a Kiara je danas predivna mlada djevojka – govori nam Nataša.
Zajedno s Kiarinom majkom te kolegicom Sanjom, Kiarinom učiteljicom, prezentirale su njezin napredak na YAI konferenciji u New Yorku i tako krenule putem koji je do tada bio nezamisliv. Nakon toga je sve više djece s teškoćama u razvoju počelo bivati uključeno u redovni sustav odgoja i obrazovanja.Iste je godine Nataša dobila priliku za rad i učenje u Australiji.
- Nakon brojnih testiranja i verificiranja hrvatskih diploma, dobila sam licencu  Victorian Institut of Teaching za specijalnog učitelja u državi Victoria te sam bila licencirana od strane RCAA (Rehabilitation Counselling Association of Australasia)) kao savjetnik za rehabilitaciju u svim državama Australije. To trogodišnje iskustvo donijelo je nove spoznaje; upoznala sam sustav rada od vrtića do srednjih redovnih škola, specijalnih ustanova. Sve što danas znam o autizmu, naučila su me djeca i njihovi roditelji – ističe Nataša.
Otvorila prvu privatnu edukacijsko-rehabilitacijsku praksu u Hrvatskoj
To joj je znanje bilo neprocjenjivo kada je 2012. godine, nakon što je Hrvatska donijela Zakon o edukacijskoj rehabilitaciji, odlučila otvoriti prvu privatnu edukacijsko-rehabilitacijsku praksu na području Hrvatske koja je bila licencirana od strane Hrvatske komore edukacijskih rehabilitatora. Tako je nastala Angerona koja danas djeluje u Zagrebu i Čakovcu.
– S godinama je Angerona postala specijalizirana za poteškoće iz područja autizma. Rano opismenjavanje, kako verbalne tako i neverbalne djece, rana identifikacija, dijagnostika i rano interventni programi, specifični su ne samo za naš kraj, već i cijelu Hrvatsku. Zbog posebnih programa rada dolaze djeca iz svih područja Hrvatske. Kao neurofeedback terapeut provodim i neurofeedback terapije za djecu i odrasle, posebice za djecu s poteškoćama iz spektra autizma. Provodim edukacije učitelja, stručnih suradnika, a trenutno radim na programu edukacije medicinskih djelatnika kako bi njihova osjetljivost na pojavnost simptomatologije spektra bila što veća jer upravo su oni ti kojima se roditelji prvi obraćaju sa sumnjom da s njihovim djetetom nešto nije u najboljem redu – pojašnjava nam Nataša.
Presudna rana intervencija u djetinjstvu
Kako dalje napominje, dijagnostika autizma iznimno je složen proces. Da bi pomogla što većem broju djece i roditelja, dodatno se educirala u New Yorku, a trenutno jedina na području Sjeverne Hrvatske testira djecu ADOS-II mjernim instrumentom. Primijetila je da joj se posljednjih nekoliko godina javljaju i roditelji vrlo male djece, između 12 i 15 mjeseci starosti. Pohvalno je što raste svijest o autizmu, no kod tako malene djece dijagnoza se još uvijek ne može postaviti.Djeca budu jako razdražljiva, puno plaču ili pak pokazuju neobične obrasce ponašanja u socijalnim interakcijama. Tako malena djeca se uključuju u ERP postupke, a edukacijom i angažmanom roditelja već se nakon nekoliko mjeseci uočavaju pozitivne promjene.
Međutim, svjesna je toga da u društvu još uvijek vlada pogrešna percepcija djece s autizmom. Zato čini sve kako bi razbila tu stigmu, a djeci pomogla na što učinkovitiji način. Tijekom rada pojavila se potreba i za korištenjem senzornih pomagala, posebice težinskih proizvoda (prsluka i pokrivača) pa je tako 2015. godine nastala i njezina mala tvrtka DeaDia koja se bavi proizvodima za proprioceptivnu i kinestetičku stimulaciju kao “desna” ruka Angeroni.
– Terapija težinom u svijetu je prisutna već više godina. Namijenjena je stimulaciji proprioceptivnog osjeta kod djece i odraslih osoba koje imaju poteškoća senzorne integracije. “Tragačima” senzorne stimulacije pomaže da se lakše koncentriraju i fokusiraju, budu smireniji, manje podložni stresu i da više razvijaju osjećaj svjesnosti vlastitog tijela. Djeluju umirujuće, donose bolji fokus i koncentraciju, bolju okulomotoriku, motoričko planiranje, bolju vidnu i slušnu pažnju. Uskoro otvaramo i internetsku trgovinu u kojoj će biti dostupni – govori nam Nataša kojoj su upravo djeca najveća motivacija za svaki novi radni dan.
Djeca su najveći učitelji
Kako sama kaže, pronašla je posao koji je u potpunosti ispunjava. Više od 25 godina predana je odgoju i obrazovanju djece, a još se uvijek veseli svakom novom radnom danu.
– Ni jedan dan nije nalik prethodnome. Dokle god osjećam taj žar i želju za uspjehom svakog djeteta, znam da sam na dobrom putu. Veselim se svakom novom djetetu jer me čini bogatijom za još jedno iskustvo koje vas niti jedna knjiga ne može naučiti. Sve što danas znam, naučila su me djeca – s ponosom govori Nataša.
Da ne namjerava stati, pokazuju i planovi koje ima za budućnost.
–  U studenom ove godine idem dalje na edukaciju iz neurofeedbacka za QEEG u Stuttgart, a rado bih u dogledno vrijeme upisala i doktorski studij iz područja neuroznanosti. Sve se više bavim i istraživačkim radom pa planiram početi pisati znanstvene članke te objaviti publikacije s temom poteškoća iz spektra autizma, posebice u području njihova odgoja i obrazovanja, akademskog napredovanja i inkluzije u redovni sustav općenito – zaključuje Nataša Dolović.
 
 

82 komentara:

  1. Srdačan pozdrav svima koji su pročitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a također tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim čovjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedočenje u svim društvenim medijima jer sam mu obećao da ću ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da također možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa:
    westlakefinancehome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Trebam pravi gomilač kaštela da bih spasio moj brak? Kontakt: aoba5019@gmail.com, njegov zasigurno najbolji kotač za čaroliju na internetu koji mi je pomogao spasiti dom, a njegov rezultat je 100% garancija. Tražila sam način da zaustavim razvod i spasim brak, pa sam prošli tjedan zatražila uslugu dr. ADELEKE. Pa, srećom mogu reći da danas živim sretan bračni život i također mi se vraća bračni život. Doktor ADELEKE spasio mi je brak. moj suprug me sada voli kao lud i ja to volim! Sada pokušavamo dovesti neke malene u našu obitelj kako bi pokazali svoju neprestanu ljubav jedni prema drugima. Dr ADELEKE je u mom životu učinila čuda. Vršili ste vrlo dobru uslugu osobi koja je u istinskoj potrebi. Hvala vam dr. ADELEKE što ste spasili moj razbijeni brak i vratili mi muža! ".. Ja i moja obitelj ponovno sretno živimo zajedno. Ako tražite način da obnovite vezu, ili vam treba vaš bivši otac ili vaš suprug preseljen drugoj ženi, nemojte više plakati, obratite se ovom moćnom čarobnjaku sada dr. ADELEKE. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: aoba5019@gmail.com, možete ga nazvati ili dodati na Whats-app: +27740386124

    OdgovoriIzbriši
  3. Trebam pravi gomilač kaštela da bih spasio moj brak? Kontakt: aoba5019@gmail.com, njegov zasigurno najbolji kotač za čaroliju na internetu koji mi je pomogao spasiti dom, a njegov rezultat je 100% garancija. Tražila sam način da zaustavim razvod i spasim brak, pa sam prošli tjedan zatražila uslugu dr. ADELEKE. Pa, srećom mogu reći da danas živim sretan bračni život i također mi se vraća bračni život. Doktor ADELEKE spasio mi je brak. moj suprug me sada voli kao lud i ja to volim! Sada pokušavamo dovesti neke malene u našu obitelj kako bi pokazali svoju neprestanu ljubav jedni prema drugima. Dr ADELEKE je u mom životu učinila čuda. Vršili ste vrlo dobru uslugu osobi koja je u istinskoj potrebi. Hvala vam dr. ADELEKE što ste spasili moj razbijeni brak i vratili mi muža! ".. Ja i moja obitelj ponovno sretno živimo zajedno. Ako tražite način da obnovite vezu, ili vam treba vaš bivši otac ili vaš suprug preseljen drugoj ženi, nemojte više plakati, obratite se ovom moćnom čarobnjaku sada dr. ADELEKE. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na: aoba5019@gmail.com, možete ga nazvati ili dodati na Whats-app: +27740386124

    OdgovoriIzbriši
  4. Žao mi je što sam ovo stavio na internet, ali ne preostaje mi ništa drugo nego ispuniti obećanje dr. ALABI, moćnom bacaču čarolija koji mi je pomogao vratiti svog bivšeg supruga koji je već bio odsutan dva tjedna bez pozdrava meni. tako bolno iskustvo za mene jer je on moja prva ljubav i moj se život vrti oko njega, ali kad me ostavio zbog druge dame, dijelila sam suze i pokušavala sve da zaboravim na njega, ali duboko u srcu bilo je tako nemoguće jer sam ga voljela toliko unatoč boli od koje sam patila. Jedne vjerne večeri pročitao sam komentar o dr. ALABI, moćnom bacaču čarolija koji može pomoći vratiti bivšeg ljubavnika ili okupiti slomljeni dom i još mnogo toga, u početku je to bilo poput šale jer nikada nisam vjerovao u magiju. i Dr. ALABA mi se dokazuje dovodeći njezina muža kući kući nakon dva dana njegove ljubavne čarolije na mog supruga. hvala dr. alabi što me ponovno učinio kompletnom ženom i vratio mog izgubljenog ljubavnika, nastavit ću dijeliti ovo kome će možda biti važno popraviti sve u braku, umjesto da dijelim suze ili prolazim kroz srčani udar, samo ljubazno kontaktirajte dr. ALABU NA njegovoj kontakt e-adresi u nastavku (dralaba300@gmail.com), samo ga kontaktirajte i pogledajte što može učiniti. WhatsApp možete nazvati i putem njegovog broja +2349071995123. Sretno vama onima koji ikad daju ovo suđenje. Pozdrav, samo ljubazno kontaktirajte dr. ALABU na njegovu kontakt e-adresu ispod (dralaba300@gmail.com), samo ga kontaktirajte i pogledajte što može učiniti.
    WhatsApp možete nazvati i putem njegovog broja +2349071995123 sretno vam bilo...,,,.,.,.,

    OdgovoriIzbriši
  5. Prije nekoliko tjedana vidio sam ovdje komentar o dr. Agbazari i odlučio sam ga kontaktirati prema uputama, zahvaljujući ovom čovjeku što mi je pružio radost kako sam želio. Slijedio sam upute koje je on dao da vrati mog ljubavnika koji me je ostavio i djecu već 3 godine, ali zahvaljujući dr. Agbazari jer su mi se vratili zauvijek i sretni smo zajedno. molimo vas da ga kontaktirate za pomoć ako imate problema u vezi putem e-pošte na: ( agbazara@gmail.com ) ILI putem WhatsAppa na: ( +2348104102662 ). I svjedočite sami.

    OdgovoriIzbriši
  6. Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja i moj suprug smo u braku zadnjih 5 godina, bez djeteta koje smo živjeli sretno. sve dok jednog dana nismo imali nesporazuma jer nisam mogla imati dijete za njega, pa je odlučio da me ostavi za druge žene, sve dok jednog dana nisam pregledavao Internet gdje sam vidio gospođu po imenu Roxana koja svjedoči o bacanju čarolija nazovite DR ISIKOLOA koji joj je pomogao da muža vrati kući, pa sam odlučio pokušati kontaktirati bacača čarolija DR ISIKOLO. pa objašnjavam sav svoj problem DR ISIKOLU i on me je uvjeravao da će se moj suprug vratiti kući, na moje najveće iznenađenje za samo 48 sati, suprug me počeo zvati i moliti za oproštenje, zaista je bilo čudo, sad smo se vratili kao muž i supruga, tjedan dana nakon što mi je maternica vraćena i upravo sada imam mjesec dana, sva moja zahvala ide DR ISIKOLOU, ne brinite više jer je DR ISIKOLO ovdje da vam svima pomogne, učinit ću vam uslugu što sam spustio njegov WhatsApp/Viber: +2348133261196 ili e-poštom isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  8. DR ISIKOLO je to učinio za mene i ja sam bez riječi, ali zahvalan. želim obavijestiti svijet o DR ISIKOLU, velikom čaroliji koji mi je vratio bivšu suprugu kad sam mislio da je izgubljena svaka nada. DR ISIKOLO je svojom snažnom čarolijom izmamio osmijeh na moje lice vraćajući moju ženu. U početku sam mislio da sanjam kad mi se supruga vratila na koljena moleći me da joj oprostim i prihvatim joj povratak, pa čak i od tada me voli više nego što sam ikad očekivao, pa sam se zavjetovao da ću dopustiti svijet zna za DR ISIKOLA jer je sjajan čovjek. Sve što sam učinio bilo je da ga se povinujem, a on mi je pomogao da vratim ljubav i vezu između mene i moje supruge i za 48 sati sam dobio rezultat koji me i danas oduševljava. Trebate li pomoć bilo koje vrste, kontaktirajte dr. ISIKOLO danas jer vam dajem 100% garanciju da će vam pomoći baš kao što je i meni pomogao. Adresa e-pošte DR ISIKOLO je: isikolosolutionhome@gmail.com Takođe ga možete WhatsApp ili Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  9. Zovem se Jelena Dorian. U prošlosti sam imala mučne odnose sa suprugom što je dovelo do razvoda od prvog muža. Sjećanja na mog supruga još su uvijek bila u meni i shvatila sam koliko sam ga voljela i nedostajao mi je. Pokušao sam doći do njega, ali rečeno mi je da je nastavio sa svojim životom i da možda nikada više nećemo biti zajedno. Gorko sam plakala te noći misleći da sam izgubila muškarca za kojeg sam imala toliko ljubavi. Pitala sam za savjet što da radim, a moj prijatelj mi je dao kontakt s dr. ISIKOLOM, konzultirala sam ga i u najboljem izdanju svojim moćnim čarolijama pomogao mi je u ponovnom okupljanju bračne ljubavne čarolije kako bi mi vratio bivšeg supruga , u samo 2 dana imala sam susret s molitvama za duhovno okupljanje s DR ISIKOLOM, sve se u mom životu dobro preokrenulo, sada opet sretno živim sa svojim suprugom i rješavam probleme oko razvoda. Danas ovdje svjedočim da je DR ISIKOLO moćan da jednom može riješiti sve probleme u prekinutom odnosu s ljubavlju. kontaktirajte ga za rješenja bilo kakvih problema. pošaljite mu e-poštu na: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete poslati WhatsApp na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  10. Pozdrav svima, sjajna je stvar podijeliti sjajno svjedočanstvo o DR ISIKOLO-u zbog vraćanja sreće mojoj obitelji. moje ime je Lorena Finn i zaista želim reći cijelom svijetu da postoji bacač čarolija zvan DR ISIKOLO koji je tako stvaran i pravi. Nikad nisam vjerovao ni u jednu od ovih stvari, ali kad izgubim suprugu dvije godine, bila mi je potrebna pomoć dok nisam pronašao sjajnog bacača čarolija i on me uvjeravao da ću svoju suprugu dobiti za samo 48 sati, ali sumnjao sam i nakon čarolije, 48 sati kasnije, baš kao što je rekao bacač čarolija, zazvonio mi je telefon i začudo me supruga nije zvala posljednje dvije godine i ispričala se zbog boli koju je nanijela ja i rekla mi je da je spremna vratiti se kući po mene. DR ISIKOLO doista joj je dao do znanja koliko je volim i trebam. A također joj je otvorio oči kako bi zamislio koliko ljubavi moramo dijeliti zajedno. Svaka zahvala ide DR ISIKOLU na dobrom poslu koji je učinio za mene. Kontaktirajte ga odmah jer je vrlo moćan i uvijek će vam pomoći. Vjerujte mu i činite sve što on od vas traži i nikada na bilo koji način ne sumnjajte u njega. njegov WhatsApp/Viber: +2348133261196 ili e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Zovem se Kristina Anton i ovo je web mjesto koje sam pročitala o DR ISIKOLU i kontaktirala ga kako bih mi pomogao da se moj bivši dečko vrati u ovaj mjesec srpnja ove godine i vratio sam se ovdje da bih objavio o njemu. DR ISIKOLO pomoći će vam da riješite svoj problem bez obzira kroz što prolazite. Objava o bacaču čarolija mi je vrlo čudna, jer nikada nisam vjerovala da ću moći reći da mi je čarolija pomogla u vraćanju bivšeg dečka nakon 3 godine nikakvog kontakta. Čitala sam o njegovoj vudu čaroliji s drugih web stranica i kontaktirala ga kako bih mi pomogao, a za manje od 48 sati nazvao me moj bivši dečko i bila sam sretna što mi se želi javiti. Našli smo se u petak i on me zaprosio. Bio je to najljepši prsten. Molimo vas da se svi ovdje obratite liječniku kako bi vam riješio problem i usrećio vas svojim odnosom koji vam nanosi štetu. Ljubav je najbolji osjećaj ikad doživljen. Pošaljite mu poruku e-poštom na: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  12. DR ISIKOLO bacio je lutriju za mene i osvojio sam 850.000 eura. Moje ime je Viorica Lonean i molim vas da pročitate moju recenziju i odmah ga kontaktirate radi vlastitih dobitnih brojeva na lutriji. Vrlo je teška situacija kada igram lutriju i nikad nisam pobijedio, ili nastavio osvajati nizak fond do 500, bio sam žrtva tako teškog života, najveći fond koji sam ikad dobio bio je 350 i igrao sam lutrija već gotovo 8 godina, stvari se iznenada mijenjaju onog trenutka kad sam na mreži naišao na tajnu, svjedočenje DR ISIKOLA koji pomažu ljudima u bilo kojem broju brojeva lutrije, nisam bio lako uvjeren, ali odlučio sam pokušati, sada ponosan sam dobitnik na lutriji uz pomoć DR ISIKOLO-a, osvojio sam 850 000,00 i to stavljam do znanja svima od vas koji cijeli dan pokušavaju osvojiti lutriju, vjerujte mi da je ovo jedini način da dobijete na lutriji, ovo je prava tajna koju smo svi tražili i on pomaže ljudima da vrate svoje ljubavnike, a također i lijek za sve bolesti. možete kontaktirati dr. Isikolo na njegovu e-poštu> isikolosolutionhome@gmail.com ili WhatsApp ili Viber na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  13. My Name is Helena Landeka, I want to say a big thanks to the man who is behind my smiles today by reuniting me and my Husband after he divorced me, after he left, i suffered severe health problems due to overthinking and depression until i contacted the spell caster that told me what to do and i complied and he returned him back to me in 48 hours. Doctor Isikolo who is a very powerful spell caster and he brought my husband back to me and made him beg me to forgive him for everything he did to me, He restored the love and happiness we shared and i am glad that he got my husband back to my life with his great powers. My friends out there who are going through marriage problems and divorce issues i assure you that you can get your lover back to your life with the help of Doctor Isikolo. You can reach him on: (isikolosolutionhome@gmail.com) You can also WhatsApp him on +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  14. Moje putovanje u obnovu braka započelo je prije 6 dana kada me moja 22 -godišnja supruga promijenila za 10 godina mlađeg muškarca. Ja imam 57, a ona 55 godina. Prošao sam pustinju i tijekom putovanja zatekao doktora Isikola. Bog ga je iskoristio da izliječi moje slomljeno srce i uklonio mi je bol svojom čarolijom Snažne ljubavi. bilo mi je teško pokušavati je vratiti bez uspjeha i to je postala agonija za moju djecu i mene. Vjerujem Gospodinu i znam da će mi obnoviti brak. sve sam mu objasnio, a on mi je rekao što da radim, što sam i učinio, a on je učinio svoj dio posla i moja se žena vratila kući meni i našoj djeci za manje od 48 sati. Moramo imati vjere. Vjera je uvjerenje u stvari kojima se nadamo i uvjerenje u stvari koje se ne vide. Muškarci i žene nemojte odustati, Bog može upotrijebiti doktora Isikola za obnovu vašeg braka ili vašeg odnosa. Ne gubite nadu. Morate se zaljubiti u Gospodina.
    Obratite se liječniku Isikolo Za snažnu ljubavnu čaroliju poslanu od Boga putem e -pošte: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegovog WhatsAppa ili Vibera na: +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  15. DR ISIKOLO je to opet učinio za mene nakon što mi je pomogao da vratim muža. želim obavijestiti svijet o DR ISIKOLU Velikom čarobnjaku koji mi je vratio otuđenog supruga kad sam mislila da je svaka nada izgubljena. pa sam ga kontaktirao i ispoštovao sve što mi je rekao da učinim i doista sam dobio rezultat u 48 sati kako me uvjeravao. DR ISIKOLO iskoristio je svoju moćnu čaroliju da mi izmami osmijeh na lice tako što je vratio mog čovjeka svojom čarolijom, isprva sam mislila da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da joj oprostim i prihvatim je, pa čak i od tada me voli više nego što sam ikada očekivao pa sam se zavjetovao da ću obavijestiti svijet o DR ISIKOLU jer je on veliki čovjek. Imate li problema u vezi? je li vaš partner prekinuo s vama i još uvijek ga volite i želite natrag? Imate li problema s financijama? ili vam je potrebna bilo kakva pomoć, obratite se danas dr. ISIKOLU jer vam dajem 100% jamstvo da će vam pomoći kao što je pomogao meni. Adresa e -pošte DR ISIKOLO -a je: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber na: +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  16. Pozdrav, ovdje sam da proširim ovu dobru vijest cijelom svijetu o tome kako sam vratio svoju bivšu ljubav. Poludio sam kad me je ljubav prošlog mjeseca napustila zbog druge djevojke, ali kad sretnem prijatelja koji me upoznaje s DR ISIKOLOM, velikim glasnikom proročišta kojemu služi, ispričao sam svoj problem DR ISIKOLU o tome kako je moja bivša ljubav otišla ja i također kako sam trebao dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Rekao mi je samo da sam došao na pravo mjesto gdje ću poželjeti srce bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što moram učiniti, nakon što je to učinjeno, u sljedeća 2 dana, moja me je ljubav nazvala telefonom i rekla mi je da mi je žao što me živio prije sada, a također i u sljedećih tjedan dana nakon što me je moja ljubav pozvala molila za oproštaj, pozvana sam na razgovor u svoju željenu tvrtku kad bih trebala raditi kao generalna direktorica. Toliko sam sretan i prezadovoljan da to moram reći cijelom svijetu da kontaktira DR ISIKOLA na sljedeću adresu e -pošte: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber: +2348133261196 i riješi sve vaše probleme

    OdgovoriIzbriši
  17. U vezi sam sa svojim dečkom već 2 godine i planirali smo se uskoro vjenčati i odjednom me ostavio zbog druge djevojke, stvarno volim tog momka i nikad ne mogu zamisliti svoj život bez njega. Dalje sam se trudio svim silama da ga vratim, ali sav moj napor da ga vratim u život nije uspio. Tog vjernog dana naišao sam na neke komentare na web stranici o ovom velikom čarobnjaku zvanom Dr Isikolo, pa su mnoge osobe tvrdile da im pomaže u obnavljanju veze i vraćanju bivšeg, morala sam ga kontaktirati jer je moja posljednja nada. Kontaktirao sam ga putem njegove e -pošte i rekao mi sve što nije potrebno što treba učiniti što sam i učinio, a on me uvjerio da će za 2 dana moj dečko ostaviti drugu djevojku i vratiti mi se i bilo je jako dobro Iznenađeno je vidjeti dečka kako mi se vraća nakon dva dana. Danas sam jako sretan što mi se vratio i to sam postigao uz pomoć dr. Isikolo, a ja vam savjetujem ako vam je potrebna njegova pomoć pošaljite mu e -poruku izravno na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  18. S toliko toga što čujem, ovdje sam da izrazim svoje mišljenje o tome kako je dr. Isikolo spasila moj brak od razvoda. Ja i moj muž imali smo neki nesporazum i to je razbilo naš brak do te mjere da je moj muž tražio razvod. Tako da nemam druge mogućnosti nego otići na internet da potražim rješenje za svoj problem. Tamo sam naišao na detalje dr. Isikola i kako je toliko ljudi pisalo dobre stvari o njemu i njegovim divnim djelima za njih i o tome kako je on pomogao mnogo ljudi obnavljanjem tamošnjeg odnosa. Kontaktirala sam dr. Isikola i on mi je rekao sve što sam trebao učiniti što sam i učinio i za manje od 48 sati moj muž je otkazao papire za razvod. Sada ja i moj suprug živimo zajedno u miru i slozi, sve zahvaljujući dr. Isikolo što mi je spasio brak od raspada. Podaci za kontakt doktora Isikola su putem e -pošte: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu možete poslati i WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  19. Da, istina je da je dr. Isikolo najbolji za obnovu porušenih domova i odnosa. Moje ime je Jojo Ivan i bio sam klijent za DR ISIKOLA i moram vam reći da je on pravi čarobnjak. Kad sam kontaktirala ovog čarobnjaka, moj me dečko ostavio 2 godine i uvijek sam mu željela da mi se vrati. Upoznala sam DR ISIKOLA koji mi je pomogao prije otprilike mjesec dana i ponovno sam se povezala sa svojim dečkom. Kad me bivši dečko ostavio, za mene je to bilo previranje. Ovo je za mene bilo katastrofa jer sam imala fiziološku traumu i moja je obitelj bila jako zabrinuta za moje zdravlje. Nakon 2 godine, upoznao sam i dr. ISIKOLA kroz svjedočenje i rekao mi je da se smirim da je, bez obzira na problem, dobro i spreman pomoći svima koji mu se obrate. Za samo 2 dana nazvao me bivši i htio se sastati. Pristao sam i pripremio se za susret s njim, a on mi je rekao kako se osjeća krivim za ono što je učinio i želi da mi se vrati. Pohvalio sam DR ISIKOLA zbog njegovog čudesnog ručnog rada i preporučit ću ga svakome kome je potreban čarobnjak. Kontaktirajte ga da vam pomogne i brzo na njegov e -mail isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete kontaktirati putem WhatsAppa/Vibera na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  20. DR ISIKOLO MI SE VRAĆAO MUŽU. Budim se svaki dan s osmijehom na licu i pjevajući hvalospjeve ovom moćnom čarobnjaku po imenu dr Isikolo koji mi je učinio veliku uslugu spasivši moju vezu od prekida. Ranije sam mislila da imam savršenu vezu sve dok mi ljubavnik nije počeo kasno dolaziti kući i svaki dan mi je davao različite izgovore, a onda sam odlučila pažljivo ga pratiti, a zatim otkrila da je imao aferu s drugom djevojkom. Bilo mi je slomljeno srce jer sam mu toliko vjerovala i znajući da ima tajnu vezu, jako me povrijeđuje i dulje je obraćao pozornost na mene ili mi iskazivao ljubav. Prije nego što sam to znao, ostavio me zbog djevojke i bio sam u dubokom neredu izgubivši ga drugoj ženi. Ali zahvaljujem svima onima koji su na internet stavili kontaktne podatke dr. Isikola jer sam tako uspio kontaktirati dr. Isikola i on mi je pomogao da ga vratim za 48 sati, a danas je moj odnos obnovljen s ljubavlju i snažnom emocionalnom vezom nego ikada prije. Ako ste u bilo kakvoj vezi ili ste u bračnom stresu, učinit ću vam uslugu tako što ću ostaviti kontaktne podatke dr. ISIKOLA putem e -pošte: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu također možete poslati WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  21. Trebate li ljubavnu čaroliju kako biste vratili bivšeg ljubavnika ili ponovno udružili brak? Pošaljite e -poruku dr. Isikolo za brzo rješenje od 48 sati. Imala sam problem sa suprugom prije godinu i šest mjeseci, što nas je razdvojilo. Kad je prekinuo sa mnom, bila sam zbunjena i nisam znala što učiniti da ga vratim, iznutra sam se osjećala tako prazno. Sve dok na internetu nisam naišao na dr. Isikola o tome kako je pomogao tolikom broju ljudi riješiti razne probleme. Poslala sam mu e -poruku i rekla sam mu svoj problem i učinila sam ono što je od mene tražio da mi pomogne, da ukratko skratim dugu priču. Prije nego što sam to saznala, u manje od 48 SATOVA moj muž me nazvao i vratio mi se i rekao mi je da mu je žao zbog onoga što se događa između nas oboje. Konačno, pišem ovo svjedočanstvo kako bih vam izrazio svoju zahvalu i duboku zahvalnost dr. Isikolo što ste se držali vaših riječi i obećanja i vratili mi ga u samo 48 sati vašeg snažnog bacanja uroka, te što ste iskoristili svoje nadarene i velike moći da vratite ga natrag. Ako vam je potrebna njegova pomoć, možete mu poslati e -poruku na: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete poslati Whatsapp/Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  22. Moje ime je Bernada Gaspar. Iz poštovanja prema vama i vašim čarolijama DR ISIKOLO, moram ovo svjedočenje upoznati sa svima. Bio sam kod drugih čarobnjaka bez vidljivog rezultata, sve što su htjeli bilo je moje novac. Samo sam poželio da sam ti došao ranije, od tebe sam izvukao najbolje. Mog bivšeg muža nije bilo godinu dana, a ja sam svuda išla po druge čarobnjake po pomoć, ali bez rezultata sve dok me moj prijatelj nije upoznao s dr. Isikolo. Nakon što je Ljubavna čarolija obavljena, napokon sam ga nazvao za manje od 48 sati. Njegove čarolije učinile su čuda i moj muž se vratio pun ljubavi. Bilo je to kao čudo! Iznenada se vratio s cvijećem rekavši da bih mu trebala dati, bila sam zaista zaprepaštena i šokirana kad je moj muž kleknuo moleći za oprost i da ga prihvatim natrag. Stvarno mi nedostaje riječi i radostan sam, ti si Bog poslan meni i cijeloj mojoj obitelji .. I sada sam opet radosna žena. Puno vam hvala dr Isikolo. Svima koji traže pravog čarobnjaka obratite se dr. Isikolu putem e -pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete poslati WhatsApp/Viber na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  23. Obećavam da ću podijeliti ovo svjedočanstvo po cijelom svijetu kad mi se dečko vrati, a danas uz svo dužno poštovanje želim zahvaliti dr. ISIKOLU što je donio radost i sreću u moju vezu i moju obitelj. Želim vas obavijestiti sve da postoji čarobnjak koji je stvaran i originalan. Nikada nisam vjerovala u bilo što od ovoga dok nisam izgubila dečka, trebala mi je pomoć dok nisam pronašla doktora Isikola koji je izgovorio čaroliju, a on je bacio ljubavnu čaroliju na mene i uvjerio me da ću vratiti svog dečka za 2 dana nakon što je uroka bačena, 2 dana kasnije, zazvonio mi je telefon, i tako šokantno, moj dečko me nije nazvao posljednja 3 mjeseca. Ispričao se zbog slomljenog srca i rekao mi da je spreman biti moja leđa do kraja života sa mnom. Dr Isikolo ga je pustila da zna koliko ga volim i želim. I otvorio oči da zamisli koliko imamo zajedničkog. Dok trenutno pišem ovo svjedočanstvo, najsretnija sam djevojka na svijetu. I Isikolo vam može pomoći. Pošaljite mu e -poruku na: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  24. DR ISIKOLO ME IZLIJEČIO OD MOJE HERPESOVE BOLESTI. Prirodno bilje izliječilo je toliko bolesti da lijekovi i injekcije ne mogu izliječiti. Vidio sam veliku važnost prirodnog bilja i divan posao koji su učinili u životu ljudi. na internetu sam čitao svjedočanstva ljudi o tome kako ih je DR ISIKOLO liječio biljem, od liječenja herpesa, HIV -a, dijabetičara, steriliteta i mnogih drugih, pa sam se odlučio obratiti liječniku jer znam da priroda ima moć izliječiti bilo što. Dijagnosticiran mi je herps posljednje 3 godine, ali DR ISIKOLO me izliječio svojim biljem, a ja sam svoju tetku i njezinog muža odmah uputila k njemu jer su i one bolovale od herpesa, ali neka je slava Bogu, i oni su se izliječili. Znam da je teško povjerovati, ali živo sam svjedočanstvo. Nema štete ako isprobate njegovo bilje. On je i bacač čarolija, bacio je čarolije kako bi obnovio razorene brakove i bacio je čarolije za sreću kako bi napredovao i briljirao. DR ISIKOLU možete kontaktirati i na njegovu WhatsApp -u ili Viberu: +234813261196

    OdgovoriIzbriši
  25. DR ISIKOLO jednostavno je najbolji čarobnjak i pomoćnik. Moje ime je Loreta Emilio. Zbog poštovanja prema njemu i njegovim čarolijama moram ovo svjedočenje dati na znanje svima. Bio sam kod drugih čarobnjaka bez vidljivog rezultata. Samo sam poželio da sam ti došao ranije, od tebe sam izvukao najbolje. Moj bivši muž nije bio na godinu dana, a ja sam išla svuda i druge čarobnjake tražila pomoć, ali bez rezultata sve dok me moj prijatelj nije upoznao s doktoricom Isikolo Nakon što je ljubavna čarolija bila obavljena, kako je DR ISIKOLO obećao nakon 48 sati, konačno su me nazvali . Njegove čarolije učinile su čuda i moj muž se vratio pun ljubavi. To je čudo! Odjednom se vratio s cvijećem rekavši da mu trebam oprostiti, bila sam zaista zaprepaštena i šokirana kad je moj muž kleknuo moleći za oproštaj i da mu ga prihvatim. Nedostaje mi riječi i radostan sam, ti si Bog poslan meni i cijeloj mojoj obitelji. I sada sam opet radosna žena. Puno vam hvala dr. Isikolo. Svi koji traže pravog čarobnjaka trebaju se obratiti DR ISIKOLU na: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete kontaktirati putem WhatsAppa/Vibera na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  26. Impresioniran sam što mi se to zaista događa. Vraćam se bivšem mužu i dr. ISIKOLO je to učinio umjesto mene. Moje ime je Veronica Adrian. Danas sam jako sretan što ću pisati o svojoj pomoćnici koja se molila za mene zbog moje veze. Bog je doista iskoristio ovog čovjeka da mi pomogne u situaciji. Molim vas, poslušajte moje riječi ako tražite čarobnjaka koji će vam pomoći, obratite se dr. Isikolo. On je najbolji čarobnjak koji vam može pomoći danas. Prije dvije godine ja i moj suprug imali smo veliki problem koji je doveo do našeg razvoda. Za mene i mog sinčića bio je pakao što smo se morali preseliti u drugi grad. Postao sam samohrani roditelj. Doktora Isikola upoznala sam tek prije mjesec dana kada sam mu ispričala svoju situaciju i rekao mi je da se ne brinem zbog toga. U roku od dva dana, bivši muž mi se vratio. Dogodilo se u utorak ujutro kad sam dobio poziv od kuće (moji roditelji) da me traži. Prihvatila sam ga da dođe k meni i ispričala mi se klečeći pred našim sinom. Odmah sam znao da mi je taj čovjek pomogao. Ja sam jako sretna žena sa svime što mi se dogodilo u životu. Ako želite kontaktirati čarobnjaka, upoznajte dr. Isikolo i bit ćete iznenađeni čudesnim promjenama u vašem životu. Njegov e -mail je: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete poslati WhatsApp/Viber na +2348133261196. kontaktirajte ga i on će vam odgovoriti.

    OdgovoriIzbriši
  27. Ja sam Ivanka Fabijan i živim u Njemačkoj, želim sa svima podijeliti svjedočanstvo svog života da je DR ISIKOLO testiran i da mu se vjeruje. bila sam u braku sa svojim mužem Amosom Fabijanom, toliko ga volim da smo u braku zadnjih 8 godina s dvoje djece. kad je otišao na godišnji odmor u London, mislio je na damu po imenu Maria, rekao mi je da ga više ne zanima brak. Bio sam toliko zbunjen i tražio sam pomoć, ne znam što bih učinio dok nisam sreo prijateljicu i rekao joj o svom problemu. rekla mi je da se ne brinem zbog toga što je i prije imala sličan problem i upoznala me s čovjekom po imenu dr Isikolo ljubavna čarolija koji je začarao njegovog bivšeg i vratio joj ga nakon 2 dana. Za pomoć se obraćam ljubavnoj čaroliji dr. Isikolo. Kontaktirala sam ga kako bi mi pomogla vratiti supruga i zamolio me da ne brinem. Postupio sam u skladu s postupcima, a on je vratio ljubav i naklonost između nas i dao sam mu da mi se vrati. Trenutno sam najsretnija žena na svijetu zbog onoga što je ovaj veliki čarobnjak učinio za mene i mog supruga. Možete se obratiti dr. Isikolo na e -mail: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete kontaktirati putem WhatsAppa ili Vibera na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  28. Da, istina je da je DR ISIKOLO najbolji čarobnjak na svijetu. Moje ime je Marie Lyons i bila sam klijentica DR ISIKOLA i moram vam reći da je on pravi i veliki čarobnjak. Kad sam kontaktirala ovog čarobnjaka, moj me dečko ostavio 2 godine i uvijek sam mu željela da mi se vrati. Upoznala sam DR ISIKOLA koji mi je pomogao prije otprilike mjesec dana i ponovno sam se povezala sa svojim dečkom. Kad me bivši dečko ostavio, za mene je bilo previranje što sam jednog jutra ošamario svoju stariju sestru uzalud. Ovo je za mene bilo katastrofa jer sam imala fiziološku traumu i moja je obitelj bila jako zabrinuta za moje zdravlje. Nakon 2 godine, upoznao sam i dr. ISIKOLA kroz svjedočenje i rekao mi je da se smirim da je, bez obzira na problem, spreman i spreman pomoći svakome tko mu dođe. Za samo 2 dana nazvao me bivši i htio se sastati. Pristao sam i pripremio se za susret s njim, a on mi je rekao kako se osjeća krivim za ono što je učinio i želi da mi se vrati. Pohvalio sam DR ISIKOLA zbog njegovog čudesnog ručnog rada i preporučit ću ga svakome kome je potreban čarobnjak. Kontaktirajte ga da vam pomogne i brzo na njegovu e -poštu: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete kontaktirati putem WhatsAppa ili Vibera na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  29. Hvala vam puno DR ISIKOLO što ste mi vratili bivšeg dečka. Pišem ovo divno svjedočanstvo o ovom čovjeku. Ostvario mi je sve želje. Dečko i ja smo bili u vezi više od 2 godine i iako smo imali toliko problema, ali nikada nismo razmišljali o prekidu. Jednog dana nazvao me je telefonom i rekao mi kako je umoran od veze i ne vidi nigdje kamo idemo. Prošli su mjeseci i moj dečko mi se više nije javljao, a ja mu se više nisam javljala, a mobitel mu je bio isključen. Znala sam da moram potražiti pomoć zbog tolike ljubavi koju gajim prema njemu. Kontaktirao sam ovog sjajnog čarobnjaka jer nikada prije nisam kontaktirao nikoga i kažem vam da me nakon 2 dana kontakta nazvao moj bivši dečko i zatražio da me vidi nakon 48 sati, a on je obavio posao umjesto mene da se pomirim sa svojim muškarcem, nosio je prsten na mom prstu. Jako sam sretna jer ću uskoro biti udana žena uz pomoć ovog velikog čarobnjaka. Obećao sam da ću svima objaviti vaša djela i obratite se ovom čovjeku da vam pomogne na: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu možete poslati i WhatsApp ili Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  30. Zovem se Laura Mattis i očajnički sam tražila neki način da se moj bivši dečko ponovno zaljubi u mene. Imali smo uspona i padova, ali u posljednjih 6 mjeseci naša je veza otišla naprijed. Potrošio sam 500+ na čarobnjake za koje sam mislio da će mi pomoći, a da nisam znao da ona nije pomogla. Ja vam se obraćam jer želim biti željena žena koja sam nekad bila, a on se ponovno zaljubiti u mene i oženiti se sa mnom. Ne mogu zamisliti ovog dječaka ni s kim drugim dok se zaista nisam javila doktoru Ikhineu koji mi je učinio da mi srce poželi. Dao mi je detalje o tome kako mi pomoći, što je učinio kad sam se povinovao i spasio je mog čovjeka iz zlih ruku dame koja ga je hipnotizirala, a moj se čovjek vratio vama za 48 sati i zaista sam bio zapanjen takvom manifestacijom moći je doista stvaran. Sada mogu sa zadovoljstvom reći ljudima da isprobaju DR ISIKOLA u njihovim problemima i čekaju trenutne rezultate. kontaktirajte ga s njegovom adresom e -pošte. isikolosolutionhome@gmail.com ili izravno WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  31. Hvala vam gospodine na istinskim čarolijama. Ja sam Zara Matteo po imenu. Ovo je stvarno nevjerojatno, a nikad u životu nisam doživio ništa slično. Gospodine, prije nego što sam vas upoznao, pokušao sam na sve moguće načine da vratim muža, ali zapravo sam shvatio da mi ništa ne ide i da je moj muž prema meni razvio mnogo mržnje. Mislila sam da nema nade da se ponovno sastanem sa svojim bivšim mužem. Ali kad sam pročitao dobre kritike o tome kako DR ISIKOLO pomaže drugima, odlučio sam ga kontaktirati. da isprobam i učinio sam sve što mi je naložio i vjerovao sam mu i slijedio njegove upute baš kao što mi je i jamčio za 48 sati, a to je bilo upravo kad me nazvao moj bivši. Gospodine Sad smo zadovoljniji nego ikad. Sve izgleda savršeno i tako prirodno! Hvala vam puno gospodine na vašim autentičnim i neospornim čarolijama ponovnog okupljanja. evo opet njegove e -pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete poslati WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  32. PAŽNJA SVIMA:
    Ako vam je potreban hitan i učinkovit Čarobnjak za vraćanje bivšeg partnera, obratite se dr. Ogundele na WhatsApp -u ili Viber Chatu: +27638836445. On će vam svojim moćima pomoći u bilo kojem problemu koji imate, u vezi, braku ili osobnom. Vjerujem mu jer mi je već pomagao, vratio mi je muža nakon 24 sata rada, rekla sam mu da ću svoju priču podijeliti na svakom forumu jer je to moj način zahvale, da mu ljudi zahvaljuju za mene i saznati više o njemu.

    OdgovoriIzbriši
  33. Želim se zahvaliti velikom dr. ISIKOLU što mi je vratio Obnavljanje prekinute veze. Nitko me nije mogao uvjeriti da će Svjedočanstvo ikada postati stvarnost. Bio sam najveći skeptik na svijetu. Nikada nisam vjerovao u čarobne čarolije ili u bilo što slično, ali rekao mi je pouzdan izvor (vrlo blizak suradnik) i isprobao sam to, bila je to jedna od najboljih stvari koje sam ikada napravio. Moj ljubavni život bio je u ruševinama; srce se slomilo i bilo je na rubu trećine. Jednostavno se nisam mogla suočiti s novim razvodom i htjela sam se više potruditi da naša veza uspije, ali činilo se da supruga nije briga. i opet je prekinuo sa mnom. Bio sam zbunjen i ne znam što da učinim, radije da stupe u kontakt s DR ISIKOLOM. Učinio je ljubavnu čaroliju zbog koje mi se suprug vratio za točno 48 sati, uvjeravao me. sada smo jako zadovoljni sobom. DR ISIKOLO ju je natjerao da shvati koliko se volimo i trebamo. Ovaj čovjek je ZA STVARNO i zauvijek. također vam može pomoći da popravite svoju narušenu vezu. Vratila sam muža! Bilo je to poput čuda. kontaktirajte ga sada ako vam je potrebna pomoć. e -pošta: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete poslati Whatsapp/Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  34. Pozdrav svima, moje ime je Dion Dublin, iz Finske. Ovdje želim podijeliti svoje svjedočanstvo, kako bi svi znali kako sam vratio svoju ženu uz pomoć doktora Ogundelea, čarobnjaka. Žena me napustila više od 6 godina, svugdje sam tražio pomoć, ali nitko mi nije mogao pomoći. Prošli tjedan našao sam ljude koji su pričali o doktoru Ogundeleu na različitim forumima i kako im pomaže i u rješavanju njihovih problema, odmah sam kontaktirao dr. Ogundelea koji je odgovorio i započeo svoj posao nakon 24 sata, nazvala me supruga koja je otišla prije 6 godina i vratila se kući, ovo nisu samo priče, ovo je moje istinsko životno iskustvo, ovaj čovjek je vrlo moćan, obratite mu se za bilo koju vrstu pomoći i uvjeravam vas da ćete vam pomoći 100%. Kontaktirajte ga na WhatsApp -u i Viberu: +27638836445.

    OdgovoriIzbriši
  35. Zauvijek ću biti dužan velikom DOKTORU ISIKOLU što mi je popravio raskinut brak. Nakon što me suprug ostavio k ljubavnici na 3 mjeseca. Nikada nisam vjerovao u čarolije sve dok me moj prijatelj nije upoznao s njim. U početku sam bila skeptična prema njemu jer sam čula mnogo o lažnim čarolijama, ali sam ostavila svoje sumnje iza sebe jer sam očajnički željela vratiti muža i učinila sam prema onome što mi je naložio. Sada se moj muž vratio samo 48 sati nakon što ga je kontaktirao i ljubav i sreća su mu vraćeni. Ponovno živim sretno sa svojim mužem nakon 6 mjeseci razvoda i neću se smiriti dok on ne bude poznat u cijelom svijetu. Također se specijalizirao za čarolije zaštite, čarolije, čarolije nadmorske visine E.T.C. Povežite se s DOKTOROM ISIKOLOM sada, njegov e -mail: isikolosolutionhome@gmail.com Također mu možete poslati WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  36. Moje ime je Mellisa Hannah, nikada nisam vjerovala u Ljubavne čarolije ili magije sve dok jednom nisam srela ovog specijalnog čarobnjaka kada sam otišla u Afriku izvršiti neki posao .. On je stvarno moćan. Žena koju sam želio oženiti ostavila me 1 tjedan na ceremoniji plijevljenja i život mi je bio naglavačke. Bila je sa mnom 7 godina i stvarno je toliko volim..ostavio me zbog drugog muškarca bez razloga. Kad sam nazvao ona nikad nije primala moje pozive i ne želi me vidjeti oko sebe ... pa, kad sam čovjeku ispričala što se dogodilo. pomogao mi je da pročitam, a nakon čitanja natjerao me da shvatim da je drugi čovjek je učinio neke čarolije nad mojom ženom i to je razlog zašto me napustila..rekao mi je da će mi pomoći da bacim čaroliju koja će je vratiti. U početku sam bio skeptičan, ali samo sam pokušao ... Za 2 dana , sama me nazvala i došla mi se ispričati..Ne mogu vjerovati da mi se ikada više može vratiti, ali sada sam sretna što se vratila i sada smo u braku s ljupkom djecom i živimo kao sretna obitelj..Am objavljujem ovo na forum incise bilo tko treba čovjeka.Njegova adresa e -pošte je
    Nazovite/WhatsApp: +2347055691377 ili
    E -pošta: drayo47373@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  37. Ovdje sam da dam svjedočanstvo o tome kako mi je ovaj moćni čarobnjak koji se zvao DR ISIKOLO pomogao da popravim svoju vezu. Moje ime je Antonela Lasse. slomljeno mi je srce kad mi je zaručnica rekla da se više ne želi udati za mene jer je imao aferu s drugom ženom na kojoj radi. Plakala sam i jecala svaki dan, sve dok nije postalo toliko loše da sam se obratila Internetu za pomoć, tada sam pročitala recenziju o sjajnom djelu DR ISIKOLA, zatim sam ga kontaktirala za pomoć kako bih vratila svog ljubavnika pomogao mi je da izvedem snažnu (čaroliju pomirenja) i na moje najveće iznenađenje nakon 48 sati ljubavi, moja zaručnica se vratila na koljena moleći me da mu oprostim što sam i učinio. Sada smo sretno oženjeni i svaka čast ide DR ISIKOLU Wondersu što mi je pomogao u spašavanju moje veze, možete se obratiti DR ISIKOLU putem njegove adrese e -pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete kontaktirati putem WhatsAppa ili Vibera na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  38. Radi! Bivši me blokirao ...

    Radi! Bivši me blokirao na svakoj platformi. Trajalo je neko vrijeme, otprilike dva mjeseca ili nešto više, ali ON ME ODBRANIRAO SAMO PRE SATI! Ne odustajte! RADI! odmah se obratite Dr.osunboru za pomoć..Vratili smo se zajedno. Imajte vjere u ovaj proces..Evo njegovog kontakta..Šta mu je potrebno:

    Pošaljite mu e -poruku na: +393663677754 dr.osunbor23@gmail.com

    https://drosunbor.wixsite.com/solutiontemple

    OdgovoriIzbriši
  39. Kako mi je ovaj veliki čovjek po imenu dr. Isikolo pomogao da vratim ljubavnika u roku od 48 sati. ja sam Cristina Alen i moj čovjek koji je raskinuo sa mnom od prije nekoliko tjedana i sav moj trud da mu se vratim pokazao se neuspješnim. toliko ga volim da ću svaki put kad ga vidim s drugom djevojkom biti ljut. pa sam jednoga dana prolazio internetom kad sam vidio svjedočanstvo jedne žene kako joj je taj veliki čovjek po imenu DR ISIKOLO pomogao da se vrati sa svojim mužem, pa sam na svoju sreću prekinuo kontakt s muškarcem pa sam brzo nazvao broj koji nije odabrao poslala sam mu e -poruku i on mi je odgovorio. sve sam mu objasnio i dao mi je potpune informacije o procesu i što da radim. pa je rekao da je sve što je potrebno za obavljanje namaza umjesto mene, što sam i učinio, dao sam sve od sebe da osigura da moje molitve budu obavljene. u roku od 48 sati, kako me već uvjeravao, moj ljubavnik mi se vratio moleći me za oprost, sada me voli i njeguje i obećava da me više nikada neće napustiti. sve zahvaljujući DR ISIKOLU, možete mu poslati i e -poštu: isikolosolutionhome@gmail.com ili njegov WhatsApp ili Viber: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  40. Svatko tko danas čita ovo svjedočanstvo trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao šala za neke ljude koji su rekli da je to nemoguće. Moje ime je Yosef Ben David i ja sam iz Tel Aviva, Izrael. Ali selim se u Chicago u SAD sa suprugom. Sretno sam oženjen s dvoje djece i ljupkom suprugom. Nešto se strašno dogodilo mojoj obitelji kad sam ostao bez posla, a supruga je napustila dom jer nisam mogao brinuti o sebi i potrebama svoje obitelji. Njezina i moja djeca u tom trenutku. Nijedna žena me ne podržava da se dobro brinem o djeci. Pokušavam poslati testnu poruku svojoj ženi, ali me sprječava da razgovaram s njom, pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i obitelji, ali i dalje znam da mi se može pomoći, a kasnije sam se prijavio toliko prijatelja, ali ipak me nisu zvali, sve dok ne dođe vjeran dan koji nikada u životu neću zaboraviti. Kad sam upoznala svog starog prijatelja koji mi je objasnio sve moje poteškoće i ispričao mi je o velikom čovjeku koji mu je pomogao da se dobro zaposli u Coca Coli i rekao mi je da je čarobnjak, ali ja sam osoba koja nikad ne vjeruje u pravopisu, ali odlučila sam probati, a DrAlaba me uputila i pokazala mi što da radim ovih sedam dana obroka. Slijedim sve upute i dobro radim ono što je od mene tražio. DrAlaba se pobrinuo da sve prođe u redu i da će me moja žena ponovno vidjeti nakon divnog rada DrAlabe. Supruga me nazvala s nepoznatim brojem i ispričala se te mi rekla da joj jako nedostajemo ja i naša djeca i supruga koji smo se vratili kući. I nakon dva dana nazvao me prijatelj koji mi je poslao zahvalnicu, sada sam upravitelj Paragona u SAD -u. Savjetujem vam ako imate problema pošaljite poruku na ovu e-adresu: dralaba3000@gmail.com ili WhatsApp putem telefona +1 (580) 373-2215 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti. Želim vam najbolje.

    OdgovoriIzbriši
  41. Postoji čovjek kojem vjerujem i čini čuda s čarolijama, zove se DR WALE. spasio je moj brak prije devet godina svojom čarolijom. Moj muž je podnio zahtjev za razvod i bilo je vrlo neugodno, sramotno i srceparajuće, počela sam tražiti pomoć na internetu kada sam vidjela različita svjedočanstva u kojima su ljudi cijenili DR WALE-a što im je pomogao da obnove vezu pa sam ga kontaktirala putem WhatsAppa: +2347054019402 za pomoć i on se odazvao i obećao da će mi pomoći da obnovim svoj brak svojom čarolijom. Učinila sam kako mi je rekao i nekoliko dana kasnije moj se muž vratio moleći me na koljenima da mu oprostim i prihvatim ga natrag. Otkazao je razvod, sad je devet godina, a mi smo još uvijek u sretnom braku. Nastavit ću cijeniti DR WALE-a jer je on Bog na Zemlji. On može pomoći i vama. Kontaktirajte ga putem WhatsAppa: +2347054019402 ILI e-pošte: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  42. Upravo sam vratila svog bivšeg muža uz pomoć stručnjaka za ljubavne čarolije DR ISIKOLO. Muž me ostavio zbog druge žene, ovo su bile samo 3 godine našeg braka. Najbolnije je što sam bila trudna s našom drugom bebom. Htjela sam ga natrag. Učinila sam sve što je bilo u mojoj moći da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela natrag zbog ljubavi koju sam gajila prema njemu, molila sam ga sa svime, davala sam obećanja, ali on je odbio. Objasnio sam svoj problem svojoj prijateljici i ona mi je predložila da radije kontaktiram uroka koji bi mi mogao pomoći da bacim čaroliju da ga vratim, nisam imao izbora nego pokušati. Poslala sam poruku čaroliji DR ISIKOLO, a on me uvjeravao da nema problema i da će sve biti u redu prije 11 sati. Bacio je čaroliju i iznenađujuće 48 sati kasnije moj suprug me nazvao. Bila sam tako iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve što je rekao je da mu je žao zbog svega što se dogodilo. Želio je da mu se vratim. Također je rekao da me jako voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu i tako smo ponovno počeli sretno živjeti zajedno. hvala DR ISIKOLO. kontaktirajte DR ISIKOLO za pomoć sada. Ovdje njegov kontakt, email: isikolosolutionhome@gmail.com. Također ga možete nazvati ili ga na Whatsapp/Viber na +2348133261196. njegova izravna web stranica: https://isikololovetemple.com

    OdgovoriIzbriši
  43. KAKO SAM VRATILA SVOGA MUŽA NAKON 7 GODINA RAZVODA:
    Ja sam Amber Mike, prošlo je 7 godina otkako me moj muž napustio, prošli tjedan sam na internetu pronašla kontakt informaciju o dr. Ogundeleu koji pomaže drugim ljudima, pa sam ga kontaktirala za pomoć, dr. Ogundele je moćan i pošten čovjek. Dr Ogundele mi je vratio mog muža u roku od 24 sata svojom ljubavnom čarolijom. Rekao sam mu da ću podijeliti svoju priču da obavijestim sve o njemu, ako trebate bilo kakvu pomoć, obratite se dr. Ogundeleu. On je pravi čarolija. Ja sam svjedok. Ako trebate pomoć, kontaktirajte ga na WhatsApp/Viber Chat: +27638836445. Ovaj čovjek je super.

    OdgovoriIzbriši
  44. Želim reći veliku zahvalnost DR WALE-u za divan posao koji je učinio za mene pomažući mi da spasim svoj brak, moj muž je tražio pismo za razvod zbog malog nesporazuma koji smo imali u posljednjih nekoliko mjeseci, a ja nikada htjela sam ovo jer toliko volim svog muža i sva naša investicija bila je zajednički posao i ne želim biti daleko od svoje obitelji i svoje dvoje ljupke djece. Moj prijatelj mi je rekao o DR WALE-u i kako joj je također pomogao oko njezinih bračnih problema, pa sam ga morala kontaktirati jer želim spriječiti svog muža da dovrši pismo za razvod i želim zadržati svoju obitelj na okupu i nakon što sam ga kontaktirala, ja Rečeno mi je što trebam učiniti i kada sam trebala početi vidjeti rezultat, učinila sam kako je DR WALE uputio i nakon nekoliko dana moj muž me nazvao i počeo tražiti moj oprost i sve mi je bilo kao san i mi smo ponovno svi zajedno žive sretno zahvaljujući DR WALE-u. Kontaktirajte ga danas za bračnu pomoć putem WhatsApp/Viber broja: +2347054019402 ili e-pošte: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  45. Dobar dan prijatelji, ja sam Larisa i po struci sam doktorica. Nikada nisam vjerovao u čaranje zbog svoje profesionalne pozadine sve dok nisam naišao na dr. Ajayija, moćnog bacača uroka koji je divan u svom radu. Imala sam problema u svom 12-godišnjem braku kada sam otkrila da je moj muž imao aferu sa svojim kolegom pa sam se suočila s njim, sve što mi je mogao reći je da bih trebala biti spremna na razvod jer je meni dosta, ovo je bilo stvarno iznenađujuće jer za dva dana dobijem od njega papir za razvod, preklinjem ga da prestane ali se čudno ponašao ni ne razmišljajući kako će to utjecati na našu djecu, tada sam razgovarala s prijateljicom o svom problemu i ona mi je rekla kako bila u sličnoj situaciji, ali je dr. Ajayi izveo ljubavnu čaroliju za nju koja joj je spasila brak, bio sam skeptičan, ali stvarno ne želim propali brak pa sam kontaktirao dr. za pomoć, nakon što mu je objasnio svoju situaciju, rekao mi je što to treba učiniti i danas je moj muž opet u miru sa mnom i prekinuo je sve svoje loše postupke prema meni. Ako imate problema u vezi, dr. Ajayi je vaša posljednja stanica za rješenje. Možete kontaktirati na Whatsapp/Viber: +2347084887094 ili na e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  46. moj muž je brižan i pun pun ljubavi, ali oko 6 mjeseci je bio na udaljenosti od mene i djece, više ga nije briga za našu dobrobit i jedva spava kod kuće, molila sam ga nekoliko puta ali sve moje molbe padaju na gluhe uši biti iskreni prijatelji, tih 6 mjeseci je za mene bio pakao. Razgovarala sam o svom problemu s prijateljicom koja mi je rekla o ovom sjajnom doktoru čarolija zvanom dr. AJAYI koji je pomogao njenoj sestrični u braku, bio sam skeptičan, ali sam odlučio pokušati, objasnio sam sve što se događa u mojoj obitelji dr. AJAYI i on je rekao da radim neke stvari kod kuce, slijedila sam sve njegove upute i na moje najvece iznenadjenje moj muz je treci dan dosao kuci, rekavši da ne zna sta ga je snaslo da mu je žao zbog cega je doveo mene i djecu , sada opet živimo kao obitelj. Ako trebate pomoć u svom bračnom domu kontaktirajte Email: drajayi1990@gmail.com ili Whatsapp/Viber broj: +2347084887094 Vratit ćete se zahvaliti mi, to je obećanje

    OdgovoriIzbriši
  47. PROFESIONALNA ČAROLIJA KOJA VAM MOŽE POMOĆI S LJUBAVNIM ČAROLIJAMA DA HITNO VRATE BIVŠEG LJUBAVNIKA NAKON RAZVODA/RAZVODA ČAK I AKO SE VAŠA SITUACIJA ČINI BEZNADNA! KONTAKT: DR WALE NA WHATSAPP/VIBERU: +2347054019402 JE SIGURNO NAJBOLJI ČAROVAC ONLINE I NJEGOVI REZULTAT JE 100% GARANCIJA..
    Nakon šest godina mog braka sa suprugom, moj muž je počeo izlaziti s drugim curama i pokazivati ​​mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će se razvesti od mene ako se usudim ispitivati ​​ga o njegovoj aferi s drugim djevojkama, bila sam totalno shrvana i zbunjen sve dok mi jedan stari prijatelj nije rekao o čaroliji na internetu DR WALE koji pomaže ljudima u njihovim vezama i problemima braka pomoću moći ljubavnih čarolija, kada sam kontaktirao DR WALE-a, rekao mi je sve što trebam učiniti i ja slijedio sve upute koje mi je dao i učinio sam sve što je tražio od mene. nakon što je prošlo nekoliko tjedana sve se počelo okretati za moje dobro sada je prestao izlaziti s curama i sa mnom je zauvijek i stvarno. Kontaktirajte DR WALE-a sjajnu čaroliju Caster za vašu vezu ili problem u braku.
    Evo njegovog kontakta..
    WhatsApp/Viber : +2347054019402 ili
    drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  48. Ovo je svjedočanstvo koje ću reći svima da čuju. U braku sam četiri 4 godine i pete godine mog braka, druga žena je imala čaroliju da mi oduzme ljubavnika i moj muž je ostavio mene i djecu i patili smo 2 godine dok nisam upoznala post gdje je dr. uduebor pomogla nekome i odlučila sam mu pokušati pomoći da vratim svog ljubavnika kući i vjerujte mi samo sam poslala svoju sliku njemu i onu svog muža i nakon 48 sati kako mi je rekao, vidjela sam da je auto uletio u kuća i eto to je bio moj muž i došao je k meni i djeci i zato sam sretan što mogu učiniti da se svaka od vas nađe slično da se sretne s njom i da joj vaš ljubavnik vrati poruku ispod. molimo Vas da je kontaktirate putem e-maila: dr.uduebor ili WhatsApp na +2349044159370
    Specijalizirao se za sljedeće čarolije:*Ljubavne čarolije*Bračne čarolije*Novčane čarolije*Čarolije ljepote*Čarolije za bogatstvo*Čarolije seksualne privlačnosti*Čarolije za liječenje HIV-a*Čarolije u kockarnici*Uklanjanje čarolija prokletstva*Čarolije zaštite*Čarolije lutrije*Čarolije za sreću*Čarolije za sreću

    OdgovoriIzbriši
  49. Tražite zajam za konsolidaciju duga, neosigurane zajmove, poslovne zajmove, hipotekarne zajmove, zajmove za automobile, studentske zajmove, osobne zajmove, rizični kapital, itd.! Privatni sam zajmodavac, dajem kredite tvrtkama i pojedincima uz niske i razumne kamatne stope od 2%. Pošaljite e-poštu na: christywalton355@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  50. Pozdrav gledatelji, zovem se Victoria Andro. Moj suprug me ostavio s dvoje djece na godinu i dva tjedna, propali su svi napori da ga vratim. Mislila sam da ga više neću vidjeti dok nisam upoznala damu po imenu Christina koja mi je rekla mene o čaroliji po imenu DR ISIKOLO, dala mi je njegovu e-mail adresu i broj mobitela i kontaktirala sam ga i on me uvjerio da će mi se muž vratiti u roku od 48 sati i poštivala sam njegove uvjete. Za manje od 48 sati moj muž se vratio i počeo moliti za oprost govoreći da je to đavolski posao. tako da sam još uvijek iznenađen ovim čudom, stvarno ne vjerujem ni u kakve duhovne doktore. Nemojte iskoristiti ovu priliku zdravo za gotovo. DR ISIKOLO će vam osigurati savršen rezultat bez odgađanja. pošaljite mu e-poštu: isikolosolutionhome@gmail.com ili pošaljite poruku na WhatsApp: +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  51. Pozdrav ja sam Veronika Šimić. Imala sam lijepu zajednicu sa svojim suprugom i dijelili smo sreću, toplinu i pravu ljubav. Živjeli smo zajedno 12 godina i imali dvoje djece. prije nekoliko mjeseci počeli smo imati beskrajne probleme i stalne svađe. dom je bio ispunjen nesrećom i moja djeca su uvijek plakala gledajući nas kako se svađamo cijelo vrijeme. Napokon je otišao i prekinuo sva sredstva za komunikaciju s njim. Učinila sam sve što sam mogla da ga vratim zbog toga koliko sam ga voljela, ali bezuspješno. DR ISIKOLO mi je priskočio u pomoć kada sam ga kontaktirao i otkrio mi je da iza naših problema stoji žena jer je on um kontrolirao mog muža mračnim magijskim čarolijama samo da bi ga uzeo od mene i moje djece. i obećao mi je pomoći što je i učinio kada sam se pridržavao procedura njegova rada. Moj muž je bio očišćen i pročišćen od šarma i povratio se i vratio nam se kući i izmislili smo stvari. Opet živimo sretno zajedno. I DR ISIKOLO vam može pomoći. samo ga kontaktirajte putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  52. DR ISIKOLO se ne može uspoređivati po pitanju rješavanja vaše veze ili bračnih problema. Moje ime je Lucija Andrej. Borila sam se s depresijom već jako dugo znajući da je to rezultat slomljenog srca kada me moj dečko napustio zbog druge dame. Nikada nisam znala da je donio odluku da ode od mene sve dok nisu prošli mjeseci i nisam ga mogla dobiti. Morao sam kontaktirati DR ISIKOLA kad sam čuo za njega. Rekao mi je sve što je potrebno učiniti da se obnovi ljubav i veze između mene i mog muškarca što je i učinio. Rezultat se počeo očitovati  nakon 48 sati kao što je obećao. Ovo možda zvuči čudno, ali 100% je istina da on nikoga ne iznevjerava. Ne brinite više i kontaktirajte ga sada. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsAppa/Vibera +234-813 326 1196.

    OdgovoriIzbriši
  53. Ljubav ostaje nevjerojatna kada ste sa svojom srodnom dušom i sreća zauvijek je zajamčena za vas oboje. DR ISIKOLO me natjerao da shvatim da možeš oporaviti ono što ti znači život lijep baš kad sam izgubila nadu da ću vratiti svog muškarca i on mi ga je vratio. Imali smo kompliciran odnos i svađali smo se cijelo vrijeme, a on je ostavio slomljeno srce, a ja sam bila jadna. DR ISIKOLO se pojavio nakon nekoliko pokušaja da ga ponovno osvoji i nije uspio. Vratio je ljubav i vezu između mene i mog muškarca i za samo 48 sati imali smo spoj i razgovarali o stvarima, a sada se planiramo vjenčati i živjeti sretno zajedno zauvijek. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost DR ISIKOLU i svi koji su o njemu govorili o njemu nikada nisu lagali o njemu jer je doista od povjerenja. Kontaktirajte ga danas i dopustite da i vama pomogne. email: (isikolosolutionhome@gmail.com) ili mu pošaljite poruku putem WhatsAppa: (+234-813 326 1196)

    OdgovoriIzbriši
  54. Moje ime je Tamara Trninić i ovdje sam da se zahvalim DR ISIKOLU na pomoći u spašavanju moje veze. Moj dečko me ostavio jer sam bila brza i posvađala se s njim nekoliko puta zbog nesigurnosti jer sam ga vidjela da se ikad zbližava s bilo kojom drugom damom. Nisam mogao pronaći bolji način da ga natjeram da mi se vrati, a DR ISIKOLO me priskočio u pomoć. Kada sam ga kontaktirala, rekao mi je sve što trebam znati o tome kako će se obnoviti ljubav i veza između mene i mog muškarca. Poslušala sam i on je obavio posao bez oklijevanja i nešto nakon 48 sati nazvao me moj dečko. Sretan sam i pun života zahvaljujući ljubaznosti DR ISIKOLA. Pozivam svakoga tko ima problema da mu se odmah javi i on će vam sigurno pomoći. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili ako više volite WhatsApp/viber tekst: +234-813 326 1196

    OdgovoriIzbriši
  55. Ja sam Maria Dronca. Suprug je ostavio mene i mog sina i nikad se nije vratio dok nije intervenirao DR ISIKOLO. Moja priča se ne razlikuje od drugih koji su odvojili vrijeme da podijele informacije o njemu svijetu. Imala sam bračne probleme sa suprugom zbog čega me napustio i otputovao u drugi grad. U nekom trenutku bio sam depresivan i dobio sam pomoć niotkuda dok nisam došao u kontakt s dr. Isikolom koji mi je pomogao. Vratio je ljubav i vezu između mene i mog partnera i vratila sam ga nakon 2 dana kao što je obećao. Kao i svi koji govore o njemu, ovdje sam da mu kažem dobro i zahvalim mu što je još jednom unio radost u moj život. Neće uspjeti ako mu pokušate pomoći i vama. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa/Viber: +2348133261196 ili mu pošaljite e-mail putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  56. OVO NIJE ŠALA. VJERUJTE VELIKOM DR ISIKOLU . Moje ime je Senna Rayan. Veliki DR ISIKOLO je stvarno moćan i zna savršeno raditi svoj posao. Da nije bilo njega, ne bih mogao zamisliti što bi se dogodilo. Moj bivši se uvijek svađao sa mnom i uvijek me maltretirao. Počeo se ponašati čudno i smiješno i ostavio me bez razloga zbog druge djevojke. Mislio sam da je sva nada nestala. Tražila sam pomoć na internetu i naišla sam na Great isikolosolutionhome@gmail.com. Vidio sam toliko svjedočanstava o njemu. Bio sam oduševljen i kontaktirao sam ga putem e-pošte i rekao mu što se događa. Nasmijao se i uvjeravao me da se smirim da će mi pomoći i da će se bivši vratiti i moliti me. Odradio je svoj posao i bacio čaroliju umjesto mene i za 2 dana moj bivši se ispričao baš kako mi je rekao. Danas oboje živimo zajedno i još smo zaljubljeniji nego što smo bili prije njegovog odlaska. Obratite se Velikom DR ISIKOLU za vlastitu pomoć. Možete ga kontaktirati na e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također kontaktirati WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  57. Moje ime je Estela Dovydas i ovdje sam da cijenim dr. Isikolo. Oduvijek sam imala kompliciran odnos sa svojim dečkom. Toliko puta smo se posvađali zbog nesigurnosti s obje strane i razišli smo se. Dobro sam znala da ga još uvijek volim i da ga trebam natrag u svoj život. Zanemario je moju molbu i nastojanje da stvari ispravi, a ja sam dobio informaciju da se već viđa s drugom damom. Nisam mogao pomoći situaciji pa sam morao kontaktirati DR ISIKOLO i razgovarali smo i sve sam mi objasnio. Uvjeravao me da će mi pomoći i osigurati da mi ga vratim. Nije gubio vrijeme da mi pomogne i vratio je ljubav i radost koju smo dijelili i vratila sam svog muškarca sebi. Znam bolje da je sve što toliko ljudi govori o DR ISIKOLU zapravo istina kada sam dobio rezultat njegovog rada za mene 48 sati kako je obećao. Vjerujte mi i on vam može pomoći ako vjerujete. Zato ga sada kontaktirajte. Njegov kontakt e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  58. VRATIM SE SVOJ PARTNER
    Ovo svjedočanstvo je istinita priča i moje ime je Jelena Križan. Došao sam u kontakt s DR ISIKOLOOM kroz svjedočanstvo napisano o njemu, a također sam naišao na mnoga svjedočanstva o tome kako je pomagao drugima u životu. Povratak s bivšim je jedan od najnutarnjijih osjećaja koje bi mnogi ljudi voljeli doživjeti, pogotovo jer nam ta sjećanja s našim bivšim uvijek zamagljuju um kada netko drugi radi neke od onih stvari koje je naš bivši radio. Bila sam samohrani roditelj skoro 6 godina i iako je moj bivši muž bio daleko od moje djece, ipak želim da mi se jednog dana vrati. Ovaj doktor čarolije kojeg sam upoznala poznat kao DR ISIKOLO pomogao mi je u mojim željama i sretna sam što mogu reći da sam se vratila sa svojim bivšim mužem. rezultat se očitovao 48 sati kako me je uvjeravao, a ljubav i povezanost koju smo dijelili vratili su se nevjerojatno. Ako se želite uspješno vratiti sa svojim bivšim, kontaktirajte ovog sjajnog čarobnjaka na njegov Whatsapp ili Viber +2348133261196 ili e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  59. Pozdrav svima, moje ime je Elena Maksimovic. Moj muž je već neko vrijeme živio u drugom stanu zbog radnog pritiska i bili smo jako sretni zajedno iako je bio odvojen od nas nekoliko mjeseci. Nisam znala da je kolega s posla već imao aferu s njim zbog čega je moj muž niotkuda podnio razvod od mene. Znao sam da nešto nije u redu jer se nikada nismo morali toliko svađati ili svađati da ga natjeramo da ode. Bio sam traumatiziran i tražim pomoć da se uhvatim u koštac sa situacijom koja me je dovela do DR ISIKOLA iz pohvala koje su ga ljudi obasipali na internetu. Opširno smo razgovarali i on mi je rekao sve što sam trebao znati o tome što se dogodilo i postupku za rješavanje problema. Ispunio je svoja obećanja i vratio mi muža, a brakorazvodni proces je otkazan. Sad nam se muž vratio kući i sretni smo zajedno. Zaista je nevjerojatno kako ljudi mogu istinski pomoći drugim ljudima kada su u potrebi. On može pomoći i vama. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa/Vibera: +2348133261196 ili e-poštom putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  60. Hvala vam puno DR ISIKOLO što mi se moj bivši dečko vratio. Moje ime je Nela Jayden i pišem ovo divno svjedočanstvo u pogledu ovog čovjeka. Ostvario mi je sve želje. Moj dečko i ja hodali smo više od 3 godine i iako smo imali toliko svađa, ali nikada nismo razmišljali o prekidu. Jednog dana me nazvao telefonom i rekao mi kako je umoran od veze i ne vidi kamo idemo. Mjeseci su prošli, a moj dečko me više nije kontaktirao i više se nisam čula s njim, a mobitel mu je bio isključen. Znala sam da moram potražiti pomoć zbog tolike ljubavi koju gajim prema njemu. Kontaktirala sam ovog sjajnog uroka jer nikad prije nisam kontaktirala nikoga i kažem vam da me nakon tjedan dana kontakta nazvao moj bivši dečko i tražio da me vidi nakon 48 sati on je odradio posao za mene da se pomirim sa svojim muškarcem, on nosio prsten na prstu. Jako sam sretna jer ću uskoro biti udana djevojka uz pomoć ovog sjajnog čarobnjaka. Obećao sam da ću svima manifestirati vaše radove i molim vas kontaktirajte ovog čovjeka da vam pomogne na isikolosolutionhome@gmail.com ili ga možete također putem WhatsAppa ili Vibera putem: +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  61. Moje ime je Enora Lucas i tako sam sretna što mogu podijeliti ovo svoje fantastično svjedočanstvo. Moj život se potpuno promijenio u 48 sati. Vidim se u ogledalu i smiješim se. Imam povjerenja u sebe i svoje sposobnosti po prvi put u godinama. Vratila sam svog dečka u svoj život uz pomoć dr. Isikola. Rekao je da se ispričava 48 sati nakon što je čarolija stvorena. Rekao je da je shvatio da zapravo nikada nije želio prekinuti; nije se mogao nositi s emocionalnom prtljagom koju sam cijelo vrijeme nosio sa sobom. Rekao je da misli da on negativno utječe na moj život i smatra da je najbolje otići. Rekao je da mi je teško što stalno pričam o prošlosti. Obojica smo jedno drugom oprostili. Imam novac u džepu koji je konačno moj. Ja sam živi dokaz što dr Isikolo može učiniti. Puno vam zahvaljujem dr. Isikolo za divnu stvar koju ste učinili u mojoj vezi. Sad sam tako sretan. Uz vašu pomoć oboje smo mogli vidjeti i govoriti istinu jedno drugome. Svi koji imaju problem u vezi mogu kontaktirati dr. Isikola putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  62. Pozdrav svima. Moje ime je Arabella Matej. Ovdje sam kako bih zahvalila velikom dr. Isikolu što je riješio moje bračne probleme. Moj se brak srušio zbog beskrajnih problema i poteškoća koje sam imala s mužem. Otišao je bez osvrtanja, a ja sam bila sama toliko mjeseci. Njegova obitelj je intervenirala i dalje se ništa nije promijenilo. Bila sam emocionalno slomljena i izgubila nadu da ću ponovno pronaći ljubav jer on je bio sve u čovjeku kojeg sam ikada željela. Baš kao i mnogi ljudi, i ja sam saznao za DR. ISIKOLO kada sam počeo tražiti pomoć. Dugo smo razgovarali o mojim problemima i on me uvjerio da ću dobiti rješenje koje mi je potrebno. Nisam imao izbora nego postupiti u skladu s njegovim postupcima, a on nije ništa odgađao. Napravio je ljubavnu vezu za mene i mog muža i ljubav i sreća koju smo dijelili su vraćeni i stigao je do mene točno nakon 48 sati kako je DR ISIKOLO obećao. On je doista divan pomagač i vrijedan je povjerenja. ako imate bilo kakvih problema, samo mu pošaljite poruku putem Vibera: +234-8133261196 ili mu pišite na: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  63. OVO NIJE ŠALA. VJERUJTE VELIKOM DR ISIKOLU . Moje ime je Elena Stojanović. Sjajni DR ISIKOLO je stvarno moćan i zna kako savršeno raditi svoj posao. Da nije bilo njega, nisam mogla zamisliti što bi se dogodilo. Moj bivši je uvijek započinjao svađu sa mnom i uvijek me maltretirao. Počeo se ponašati čudno i smiješno i ostavio me bez razloga zbog druge djevojke. Mislio sam da je svaka nada nestala. Tražio sam pomoć na internetu i naišao sam na informacije. Vidio sam toliko svjedočanstava o njemu. Bio sam oduševljen i kontaktirao sam ga na njegov e-mail i rekao mu što se događa. Smijao se i uvjeravao me da se smirim da će mi pomoći i da će se moj bivši vratiti i moliti me. Obavio je svoj posao i bacio čaroliju za mene i za 2 dana, moj bivši je došao ispričavajući se baš kao što mi je rekao. Danas oboje živimo zajedno i još smo zaljubljeniji nego što smo bili prije nego što je otišao. Obratite se Velikom DR ISIKOLU za vlastitu pomoć. Možete ga kontaktirati putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete kontaktirati putem WhatsAppa/Vibera na +234-8133261196.

    OdgovoriIzbriši
  64. S toliko toga u srcu, ovdje sam da se izrazim o tome kako je dr. Ibinoba spasila moj brak od razvoda. Ja i moj muž smo imali nesporazum i to je rasturalo naš brak do te mjere da je moj suprug tražio razvod. Tako da nemam izbora nego otići na internet i potražiti rješenje za svoj problem. Tamo sam naišao na detalje dr. Ibinobe i na to kako je pomogao mnogim ljudima obnovivši njihovu vezu. Kontaktirala sam Dr.Ibinobu i za manje od 72 sata moj je suprug poništio papire za razvod. Sada ja i moj muž živimo zajedno u miru i harmoniji zahvaljujući dr. Ibinobi što je spasila moj brak od raspada. Dr.Ibinoba kontakt informacije WhatsApp: +2348085240869, E-mail: dromionoba12@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  65. Moj me muž ostavio kako bi bio s drugom ženom nakon 12 godina braka, otputovao je na poslovni put i više se nije htio vratiti kući kako bi bio sa svojom obitelji, potražila sam pomoć kad sam naišla na dr. Ajayija, moćnu čaroliju kotačić. Objasnila sam mu svoju situaciju i otkriveno je da je mog muža začarala druga žena zbog čega je zaboravio na dom, dr. Ajayi je napravio čaroliju i moj muž je oslobođen ropstva i sretna sam što se vratio kući nakon 3 godine razdvojenosti, ako vam je potrebna bilo kakva vrsta pomoći, ne ustručavajte se kontaktirati dr. Ajayi na WhatsApp / Viber : +2347084887094 ili na e-mail :drajayi1990@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  66. Želim upotrijebiti ovaj mogući način da cijenim jednog čovjeka kojemu iskreno zahvaljujem i visoko cijenim njegovu pomoć i dobrotu koju mi ​​je iskazao. Želim reći VELIKO HVALA DR. WALEU, vi ste zaista NAJVEĆI SVJETSKI BACAČ ČARONICA. bez kompromisnih riječi, DR WALE mi je pomogao da vratim svoj davno izgubljeni brak s mojim mužem i također vratio svoj život na svjetlo dana kada sam mislila da je sve nestalo. Sada sam novo stvorenje uz pomoć njegove moćne čarolije. prijatelji ovdje, molim vas, molim vas da više ne tražite spamere koji se ponašaju kao pravi bacači čarolija, NAJPRAVIJI I NAJPRAVIJI BACAČ ČAROLIJA je DR WALE NAJVEĆI NA SVIJETU. on je tako vjeran svojim riječima i njegove riječi su značajne. kontaktirajte ga sada na WhatsApp/Viber : +2347054019402 ili e-mail : drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  67. Ja sam Ingrid, htjela bih podijeliti izvanredno svjedočanstvo o tome kako sam dobila 2.000.000 eura, ZAJAM kroz kreditno ulaganje ELENA NINO i sve vrste. ako ste zainteresirani za kredit kontaktirajte putem e-pošte: elenanino0007@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  68. Muž me ostavio da bude s drugom dr. Ajayi je moćan duhovni čovjek kojem možete potražiti ako vam je potrebna pomoć, on je savršeni bacač čarolija koji vam može pomoći da riješite svoje životne probleme. možete ga kontaktirati na njegovu e-poštu: drajayi1990@gmail.com i također ga možete kontaktirati na njegov WhatsApp / Viber broj: +2347084887094 pomogao mi je da vratim bivšu ženu nakon 4 godine razdvojenosti, bio sam u nedoumici, ali dr. Ajayi uspjelo razjasniti sumnje s dobrim rezultatima. Dr. Ajayi također priprema biljke za bilo koju vrstu bolesti, biljke za liječenje impotencije kod muškaraca, biljke za liječenje fibroida, biljke za trudnoću, biljke za bubrežne bolesti, lijek za dijabetes i sve vrste zdravstvenih problema Dr. Ajayi ima biljke za njih.

    OdgovoriIzbriši
  69. Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Avelom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, tražila sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora, probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Dobila sam poziv sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, imali smo dug razgovor i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti moj bračni problem. email:drapata4@gmail.com možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744

    OdgovoriIzbriši
  70. Ja sam Anna Valenta. DR ISIKOLO sa svojim velikim moćima obnovio je moj dom i sreću koju sam dijelila sa svojim suprugom i to je zaista nešto na čemu sam zauvijek zahvalna. Dogodilo se da sam bila bespomoćna i potištena gotovo godinu dana kada me muž ostavio zbog bračnih problema s kojima smo se susreli. Učinila sam sve što sam mogla da spasim svoj brak i ništa nije uspjelo dok me DR ISIKOLO nije spasio. Pomogao mi je i ljubav i sreća koju sam dijelila sa svojim muškarcem vratili su se i još nevjerojatnije. Znam da zvuči čudno ako on uistinu može ikome pomoći, ali je 100% zajamčeno da vas neće razočarati kada vas uvjerava da ćete imati željene rezultate nakon 48 sati. I on vam može pomoći ako ste mu voljni dati priliku za to. pošaljite mu e-poštu putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku na WhatsApp ili Viber na +234-8133261196

    OdgovoriIzbriši
  71. Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: drapata4@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: drapata4@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: drapata4@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744

    OdgovoriIzbriši
  72. USLUGE PRUŽA DR. WALE
    (1) Ako želite svog bivšeg nazad.
    (2) Za liječenje HIV/AIDS-a ili srodnih bolesti
    (3) Želite napredovati u svom uredu.
    (4) Želite da žene/muškarci trče za vama.
    (5) Ako želite dijete.
    (6) Jeste li izvođač i želite dobiti ugovor
    (7) Želite vezati svog muža/ženu za biti
    tvoja zauvijek.
    (8) Ako vam je potrebna duhovna pomoć.
    (9) Jeste li bili prevareni i želite vratiti izgubljeni novac.
    (10) Zaustavite razvod
    (11) Prizivanje novčanog rituala
    (12) Kako biste provjerili je li vaš online ljubavnik pravi
    (13) Kako biste provjerili je li vaš online zajam stvaran
    (14) Biti vrlo briljantan
    (15) Ako tražite dobar posao
    (16) Ako ste stari i želite izgledati mlado
    (17) Ako želite biti slobodni od prijetnji smrću
    I još mnogo toga..
    Kontaktirajte DR WALE-a na njegov WhatsApp/Viber: +2347054019402 ILI Email: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  73. Tako sam sretna što sam donijela pravu odluku kada sam se obratila DR WALE-u koji mi je pomogao vratiti bivšeg bacivši ljubavnu čaroliju na njega. Jedna od najboljih odluka koje sam ikada donijela bila je kontaktirati dr. WALE-a da mi pomogne vratiti svog ljubavnika. Imala sam život pun sreće nakon kontakta s DR WALEOM jer ne samo da mi nije doveo svog ljubavnika, nego se zaljubio u sebe jedinstvenijeg i izvrsnog. Ako trebate svoju vezu začiniti s više ljubavi i pažnje, kontaktirajte DR WALE-a na njegov WhatsApp/Viber: +2347054019402 ILI Email: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  74. Prije svega hvala dr. Agbazara što mi je vratio mog ljubavnika unutar 48 sati. Nemam ništa za reći nego da ti se zahvalim i da ti javim da sam sretna.. Moj ljubavnik se bolje ponaša prema meni i sada provodi većinu vremena sa mnom govoreći mi koliko me voli nego ikad prije.. Ako imaš Za sve probleme s ljubavnikom kontaktirajte Dr.Agbazara putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili ( WhatsApp +2348104102662 ) jer on je rješenje za sve probleme u vezi

    OdgovoriIzbriši
  75. Sretna vam svima nova godina, ovo je još jedna godina i ja sam među prvima koje je Bog blagoslovio početkom ove godine. Tražio sam zajmodavca i hrvatska služba za socijalno osiguranje uputila me da se obratim odvjetniku Mikeu Andersonu kako bih dobio osigurani zajam koji će me provesti kroz godinu bez stresa. Nemojte ponovno biti prevareni ove godine, slijedite pravi izvor i nabavite pravi zajam za sebe. Obratite se odvjetniku Mikeu Andersonu i on će vas provesti kroz sve financijske poteškoće. Kontakt putem e-pošte: barrmikeanderson48@yahoo.com WhatsApp: +447467670833

    OdgovoriIzbriši
  76. Moj život je uništen kada me muž poslao da se spakiram, nakon jedanaest godina koliko smo proveli zajedno. Bila sam izgubljena i bespomoćna nakon što sam na toliko načina pokušala vratiti muža. Jednog dana na poslu sam bila rastresena, ne znajući da me zove šef, pa je sjeo i pitao me razlog moje rastresenosti, rekla sam mu, a on se nasmiješio i rekao da nema problema. Nikad nisam razumio što je mislio pod tim da nije bilo problema vratiti mog muža, rekao je da je upotrijebio čaroliju da vrati svoju ženu kada ga je ostavila zbog drugog muškarca, a sada su zajedno do danas i u početku sam bila šokirana čuvši nešto od moj šef. Dao mi je WhatsApp broj DR WALE-a, što mu je pomoglo da vrati svoju ženu, to me natjeralo da osjetim malo olakšanja u sebi, baš kad sam došla kući kontaktirala sam DR WALE-a i on je tražio moje podatke i mog vlastitog muža također. Poslao sam mu detalje, također sam platio sve materijale koje je tražio da platim. nakon što je prošlo nekoliko tjedana. na ovaj dobar dan nazvala me majka i rekla mi da je moj muž molio da me želi natrag, nikad nisam vjerovala, jer moj muž je uvijek ponosan na sebe. Morala sam odjuriti do mame i na moje najveće iznenađenje, muž me moli za oprost što želi mene i djecu kući, kad sam DR WALE-u dala razgovor o iznenadnoj promjeni mog muža i on mi je to jasno dao do znanja da će me moj muž voljeti do kraja svijeta, da nikada neće otići zbog druge žene. moj muž sada radi dobre stvari koje prije nije činio, čini me sretnom i radi ono što bi trebao raditi kao muškarac bez prigovaranja. ako trebate pomoć bilo koje vrste, kontaktirajte DR WALE-a za pomoć na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ILI e-poštom: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  77. RECOVER YOUR SCAMMED BITCOIN WITH ULTIMATE HACKER JERRY.

    Hello everyone, I was a victim of bitcoin scam, I saw a glamorous review showering praises and marketing an investment firm, I reached out to them on their terms of investments and invested $155,000 which I was promised to get my first 15% profit in weeks, when it was time to retire my profits, I got to know the company was bogus, they kept asking me to invest more and I ran out of patience then requested to have my money back, they refused to answer nor refund my funds, not until an old family friend introduced me to Ultimate Hacker Jerry, I reached out and after submitting my case, Ultimate Hacker Jerry was swift to action and within 36 hours I got back my funds with the due profit. I couldn’t contain the joy in me. I urge you guys to reach out to Ultimate Hacker Jerry on their support email:  (Ultimatehackerjerry@seznam.cz)   or WhatsAp  +1(520)2 827151  ).
    don"t forget to mention Luke Curry Recommended you.

    OdgovoriIzbriši
  78. Privilegija je podijeliti ovo čudesno svjedočanstvo sa svijetom. Muž se razveo od mene prije petnaest mjeseci i bila sam ispunjena grižnjom savjesti jer nisam znala što učiniti da riješim probleme sa svojim mužem. Tražila sam pomoć na internetu o tome kako mogu dobiti pomoć u svom braku i otkrila sam izvrsne svjedoke o DR WALE-u koji je napredovao sa svojim čarolijama. Stupila sam u kontakt s njim i evo, DR WALE mi je rekao da će mi pripremiti čaroliju koja će mi vratiti muža. Bio sam skeptičan, ali nisam imao drugu opciju nego raditi s njim. Nakon rada s DR WALE-om, nekoliko dana kasnije, suprug me nazvao da se vraća kući i od tog dana do ovog trenutka živimo mirno. Sada se vratio s toliko ljubavi i brige. danas mi je drago što vas sve obavještavam da ovaj bacač čarolija ima moć vratiti ljubavnike i ono što najviše iznenađuje je da je naša ljubav sada vrlo jaka, svaki dan je sreća i radost. i Ne postoji ništa bolje od biti s čovjekom kojeg voliš. Toplo ću preporučiti DR WALE-a svakome tko treba bilo kakvu pomoć. Ako imate bilo kakav problem kontaktirajte DR WALE-a, dajem vam 100% garanciju da će vam pomoći!!. Njegov WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ili Email: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  79. Želim upotrijebiti ovaj medij da zahvalim velikom bacaču čarolija DR WALE-u što mi je vratio mog dragog muža. Kad je moj muž ostavio mene i naše dvoje djece zbog druge žene, živjela sam u bolovima jer ga jako volim, nisam znala što da radim, zapravo bila sam zbunjena dok nisam srela svoju prijateljicu koja se zove Ella i ja rekla joj kroz što prolazim, onda mi je rekla da se ne brinem da je i ona prošla kroz isti problem, ali u njenom slučaju to je bio dečko, zatim me odvela do jednog spiritualista, vračara, po imenu DR WALE koji joj je pomogao nazad njezinog dečka, kada sam kontaktirala DR WALE-a na njegov WhatsApp +2347054019402 rekla sam mu svoje probleme, nakon toga mi je rekao što da radim i rekao je da će nakon nekoliko tjedana moj muž doći puzajući njegova koljena moleći me da mu oprostim. Nakon nekoliko tjedana moj muž je došao i počeo me moliti, nisam očekivala da će se to dogoditi tako brzo, pokucali su mi na vrata, kada sam otvorila vrata, na moje najveće iznenađenje vidjela sam svog muža na koljenima kako moli mene i naše djeca da mu oproste.
    On također liječi sve vrste bolesti uključujući i onu dolje navedenu,
    1. HIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. RAK.
    4. ALS (Lou Gehrigova bolest).
    5. Hepatitis B.
    6. HIPERTENZIJA.
    7. NIZAK BROJ SPERMAJA.
    8. ASTMA.
    9. PROBLEM VIRĐINIJE.
    10. PROLJEV.
    11. HRPA.
    12. HLADA.
    13. MOŽDANI UDAR.

    Također je bacio sljedeće čarolije,

    1. želite dobar brak,
    2. ti si političar i treba ti zaštita,
    3. trebaš ljubavnu čaroliju,
    4. želiš biti bogat muškarac ili žena,
    5. želite da vas partner voli,
    6. tražite ženu ili muža,
    7. želite raditi vizu za bilo koju zemlju po vašem izboru,
    8. poslovni ste čovjek ili žena i želite da se vaš posao pokrene,
    9. želite da vas vaš šef voli,
    10. želite da vas muž ili žena obožavaju,
    11 Trebaš čaroliju za posao,
    12 Trebate unapređenje na poslu,
    Svatko tko ima gore navedene probleme neka kontaktira DR WALE-a, velikog bacača čarolija. Kontaktirajte ga putem WhatsAppa/Vibera: +2347054019402 ili e-pošte: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  80. SAM VERA. NIKADA VAS NE MOGU ZAVESTI POGREŠNO... DOBIO SAM ZAJAM OD 25,000 EURA SA 3% NISKOM KAMATOM OD PRAVOG ZAJMODAVCA.MOLIMO VAS KONTAKTIRAJTE OVOG ZAJMODAVCAJA KOJI MI JE DAO ZAJAM U ROKU OD 24 SATA. {davidsonalbertloan@gmail.com} {WhatsApp: +38761545894}

    OdgovoriIzbriši
  81. Oduvijek sam želio moći ne živjeti od plaće do plaće ili imati bilo kakav dug. Radila sam u računovodstvu oko 20 godina i jedva sam spajala kraj s krajem. Činilo se da svaki put kad bih napredovao u tvrtki i dobio povišicu, moji bi životni troškovi značajno porasli i nikad nisam mogao napredovati. lutrijske čarolije. Onda mi je jednog dana moj najbolji prijatelj rekao istinu o tome što je učinio kada ga je žena ostavila. Bacio je ljubavne čarolije, a ona je prekinula brakorazvodnu parnicu i ponovno su bili zajedno. Kad mi je to rekao, pitao sam koga je koristio i dao mi je njihov WhatsApp kontakt. +2347054019402 i odmah sam kontaktirao DR WALE za pomoć. Vidio sam da nude različite vrste novčanih čarolija kako bi pomogli dobiti na lutriji. Odmah me zaintrigiralo. Uvijek sam se osjećao kao da ću jednog dana dobiti na lutriji. Dao sam začarati jackpot lutriju i čekao sam svoj dobitak. Rečeno mi je da igram lutriju svaki tjedan i učinio sam što mi je rečeno. Ionako sam igrao lutriju svaki tjedan, tako da to nije ništa promijenilo. Unutar otprilike dva tjedna to se dogodilo. Osvojio sam 100.000$!! Nisam mogao vjerovati! Nije bilo dovoljno novca da odmah odem u mirovinu, ali sam ga dobro uložio i omogućio mi je da radim na pola radnog vremena i pomoći će mi da se umirovim mnogo ranije. Vječno sam zahvalan što sam pronašao DR WALEA. Možete ga kontaktirati putem WhatsApp/Viber: +2347054019402 ili Email: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  82. Imala sam ozbiljnih problema u vezi sa svojim dečkom i to je rezultiralo njegovom selidbom u stan svoje prijateljice. Sve se pogoršalo jer je s prijateljicom počeo često odlaziti u barove i striptiz klubove, opijati se i padati u nesvijest. Uvijek mi prijeti telefonom kad god ga nazovem zbog svih loših savjeta koje mu je prijatelj dao. Stvarno ga volim i bili smo u vezi pet godina i dobili smo prekrasnu kćer. Također sam izgubila mnogo novca na terapeutima dok me prijateljica kojoj je pomogao da se uda za svog dečka iz djetinjstva nije upoznala DR. WALE; to mi je dalo potpuno samopouzdanje i snagu da ga vratim. Učinila sam sve što je tražio i unutar tjedan dana nazvao me dečko i odjurio kući, stvari su se jednostavno promijenile među nama emocionalno. Ima posao i prestao je piti i imati nebitne prijatelje. To je čudo za koje nikad nisam vjerovao da je moguće jer sam izgubio svaku nadu dok nisam pronašao DR WALE-a. Zato sam obećao podijeliti svoje svjedočanstvo po cijelom svemiru. Sva hvala dr. WALE-u na velikom poslu koji je obavio za mene. Ispod su detalji o DR WALE-u. WhatsApp: +2347054019402 ili e-pošta: drwalespellhome@gmail.com u situaciji da prolazite kroz slomljeno srce, i uvjeravam vas da će, kao što je on meni učinio, sigurno pomoći i vama.

    OdgovoriIzbriši